Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Трикотажни прежди

Производители

Актуално

  • 1

Сезон

  • 3

Със съдържание на

  • 1
  • 1

Дължина/Дебелина:

  • 2
  • 1

ПОДРЕДИ ПО:

Трикотажни прежди – порив за творене

Може би се питате какво е трикотажна прежда? 

Трикотажната прежда е  прежда, която придоби широка известност през последните години. Трикотажната прежда е плоска лентова прежда, която е изработена от различни рециклирани материали като органичен памук, полиестер или други синтетични влакна. Работата с трикотажни прежди е приятна и лесна, което ги прави отличен избор за начинаещите в плетенето на една кука.

За какво се използват трикотажните прежди?


Една от най-предпочитаните трикотажни прежди на българския пазар е прежда Макарони. Прежда Макарони  е трикотажна лека и мека прежда за плетене на аксесоари на една кука. Лентовата прежда е подходяща за изработване на предмети за декорация на дома като кошници, постелки, калъфи за възглавници, както чанти, раници и аксесоари за домашни любимци. Предлага се в широк цветови спектър включително пастелни, живи и неонови тонове. Независимо дали творите за релакс или себеизразяване, прегърнете безкрайните възможности, които трикотажната прежда може да ви предложи. Нека вашите творения от този вид прежда ви донесат радост, красота и нотка съзнателно творчество. 

Pleta.bg – открий любимата си прежда!


Търсите трикотажна прежда за следващия си проект или перфектен подарък за специален повод? Нашият онлайн магазин Pleta.bg предлага специална селекция от уникални прежди и аксесоари за плетене. Дали сте опитен майстор или начинаещ, който иска да се впусне в занаятчийски начинания, присъединете се към нас, докато разкриваме чудесата на трикотажната прежда, готова да бъде вплетена в следващия ви шедьовър. 

Приятно майсторене!