Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежди за боядисване

Подбрали сме селекция от вълнени и памучни прежди подходящи за боядисване. Удобно разфасовани на гранки, различни дебелини, 100% памук и 100% вълна. При нас ще откриете и бои за вълна и памул

Производители

Със съдържание на

  • 1

Дължина/Дебелина:

ПОДРЕДИ ПО:

Прежди за боядисване - цял свят от цветни възможности.

Подбрали сме за вас колекция от качествени небоядисани естествени влакна, всяко от които служи като идеалното платно за вашите цветови експерименти! Боядисването на вашата прежда може да се превърне в прекрасно хоби. За топлите месеци изберете естествени растителни влакна като памук и бамбук, с които да създадете своите неподражаеми проекти като – блузи, рокли, потници, жилетки и шалове. За студените месеци  ви предлагаме 100% естествени вълнени влакна за изработката на топли дрехи, меки вълнени чорапи, шапки, шалове, ръкавици и др.

Не сте сигурни относно боядисването на прежди?


През последните години нарасна популярността на ръчното боядисаните прежди в домашни условия. С боядисването на преждата вие разбирате етапите и начина, по който цветовете се смесват. Сами определяте степента на наситеност, яркост и контраст. И не на последно място си представете удоволствието от ръчното боядисване и присъщите му вълнуващи резултати.
Разгледайте нашата селекция от висококачествени естествени неоцветени влакна, идеални за тези, които обичат ръчно боядисани прежди „направи си сам“. Добавете чувството си за индивидуалност към неоцветените прежди за боядисване с боите за памук и вълна, които предлагаме.

Нашата прежда за боядисване предоставя безкрайни възможности!

Колко е лесно! Pleta.bg - избери богат асортимент от прежди !