Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежда Noro

Производители

Актуално

Сезон

  • 2

Със съдържание на

  • 2
  • 2

Вид прежда

  • 2

Дължина/Дебелина:

  • 2

ПОДРЕДИ ПО:

Прежди Норо — Светът на природата

През последните години индустрията за прежда активно насърчава осъзнаването на екологичната устойчивост, но тази концепция е част от философията на Норо от самото начало. Японският производител на прежди Eisaku Noro Ltd., е кръстен на основателя и дизайнер на прежди Eisaku Noro. Опазването на природата е толкова важна концепция за неговия бизнес, че г-н Норо не оставя нищо на случайността, като лично наблюдава всеки аспект от производството. Компанията е известна със своите изключителни и екстравагантни прежди и цветови композиции.
Колекциите на прежди Noro са без аналог до ден днешен! Самопокриващите се цветове и качествени влакна създават прежда, която не трябва да се пренебрегва. Ръчното предене и екологичните багрила са отличителни белези на тази японска компания, която зашеметява индустрията за влакна повече от 40 години.
Те използват естествени суровини, за да произведат уникални и цветни прежди, с които да създавате красиви ръчно изработени произведения на изкуството!

Преждите Noro следват японската философия за приемане и наслаждаване на нееднородността, неравностите и естествената красота на природата. Всички животински влакна, изпредени в преждите Noro, идват от сертифицирани органични ферми по целия свят. Преждите са възможно най-екологични, като много процеси все още се извършват на ръка или на традиционни машини. Разкошната гама от цветове е вдъхновена от естествения свят, който ни заобикаля.
Забележителният производствен процес, който води до изключителни цветове и текстури, винаги е бил строго пазена в тайна в Япония.

„Статекс“ ООД е ексклузивен представил за България на преждите Noro, а Pleta.bg e единствената онлайн платформа, която ви предоставя възможността да закупите световно известните и неповторими японски прежди Noro. В онлайн магазина ни може да намерите прежди Noro от сериите – Бачи, Силк гардън, Силк гардън лайт и Кагаяки. Създайте своето творение от прежди Норо, пренесете и усетете природата с кожата си!