Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежда Хималая

Производители

ПОДРЕДИ ПО:

Прежди Хималая – цветна рапсодия с нежен допир


Прежди Хималая са известни още от далечната 1986 г. Марката Himalaya се развива до компания, която се ползва с доверието на потребители от цял свят. Днес бранда Хималая е един от водещите производители на текстил и прежди по международно признати стандарти на световния пазар, предлагайки на потребителите продукти с отлично качество, които гарантират уникални резултати на завършените творения.

Материалите, които се влагат за създаването на  различните серии прежди са от първокласно качество, което е причина за засиления интерес от потребителите. Турският производител предлага широка композиция от цветове, които може да намерите както в класическите, така и елегантните серии прежди Хималая. В част от сериите прежди нишките съдържат велур, лурекс, пайети. Разнообразието от влакна е голямо, което ги прави подходящи за ръчно плетене и същевременно предлага голям избор при направата на различни по вид ръкоделия .

Колекцията прежди Хималая ви предоставят пътешествие през всеки сезон със запомнящи се цветови комбинации и разнообразие от тъкани. За студените дни предпочитана е комбинацията от мохер и вълна за шалове, блузи, жилетки, шапки. Преждите от памук и бамбук са подходящи за пролетно – летния сезон, а полиамидния конец е подходящ за направата на бански костюми.

Прежди Хималая са марка, която използва естествени нишки в своята вселена от тъкани. Съдържанието на преждите може да включва мериносова вълна, памук, мохер с добавка на акрил, полиестер или други компоненти. Прежда Хималая се произвежда в широка гама от фини студени пастелни нюанси и живи богати тонове. Преждата е идеална за изработка на уникални класически и модерни облекла и аксесоари за цялото семейство. 

Хималая Долфин бебе е една от най-популярните супер меки прежди от 100% микрополиестер. Универсална прежда със страхотна кадифено мека нишка идеална за плетене на уютни дрехи за бебета и малки деца като терлички, якета, жилетки, освен това е хипоалергенна, важно условие за детската нежна кожа. Перфектна за одеяла, пуловери, амигуруми и дори за домашен декор. Полиестерната деликатна и пухкава нишка предоставя комфорт както по време на плетене, така и при готовия продукт. Прежда Долфин бебе предоставя на плетачите богат избор от цветове.

Прежди Хималая привличат не само с високата си здравина, но и с богатото разнообразие от цветова палитра. Независимо от вида на ръкоделието вие ще намерите цвят за всеки свой проект, палитрата е изключителна, преминаваща от много силни цветове до нежни бледи нюанси. Брандът прилага уникален по рода си метод за багрене на преждите, цветовата палитра надброява повече от 50 нюанса. Цветът на създадените изделия остава дълготраен дори и след дълго използване. Новите серии на Хималая използват иновативен процес за създаване на продукти от щампи, меланж и туид. Особено актуални са и преждите с градиентни преходи.

Защо да пазаруваме прежди Хималая от онлайн магазин Pleta.bg?


Онлайн магазин Pleta.bg помага за създаването на най-красивите плетива повече от 8 години. Избрали сме доверени партньори и работим с признати производители на прежди. Ние непрекъснато разширяваме нашата гама от прежди и се опитваме да предложим най-богатия избор. При нас винаги може да намерите класически, много обичани и изпитани във времето прежди. За да сме в крак с времето, ние сме отворени към иновациите и следваме модните тенденции, така че непрекъснато добавяме различни видове модерни и иновативни прежди. На Pleta.bg винаги ще намерите богат избор от турските прежди на Ализе, Ярн Арт, Нако, Хималая и други световноизвестни производители. А за тези, които търсят изключително качество, могат да се зарадват с прекрасните прежди на Катя и Норо.

Нашата цел е да дадем възможност на креативните хора да създават и плетат. В крайна сметка, ръчно изработен артикул, който е направен с любов и много внимание към детайла е нещото, което няма да намерите в нито един магазин. Ето защо ние ви даваме инструментите за творчество, а вие просто трябва да изберете любимите си прежди и да вземете иглата или куката! Приятно ръкотворене!