Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежда Нако

Производители

Актуално

  • 1

Сезон

  • 3
  • 7

Със съдържание на

  • 7
  • 7
  • 1

Вид прежда

  • 1
  • 9

Дължина/Дебелина:

  • 3
  • 6

ПОДРЕДИ ПО:

Историята на турската прежда Нако започва през далечната 1962 г. Марката стартира със скромен асортимент и малка палитра от нюанси. В днешни дни производителят на прежди от Турция просперира до един от основните европейски оператори на световния пазар с качествени и достъпни продукти. Компанията поддържа многообразни продукти, които отговарят на съвременните изисквания за стандарт и иновативност, освен това издава свои собствени печатни издания за почитателите на ръчното плетене с актуални и интересни модели дрехи за деца и възрастни. 

Прежди Нако се създават след детайлен подбор на суровините, производителя залага на материали от най-висок клас. Използваните тъкани имат безупречно ниво на износоустойчивост, а цветовото разнообразие е огромно. Най – предпочитаните линии се подържат в повече от 40 нюанса. Наблюдава се дълготрайност на багрилата, дори и най-наситените и ярки нюанси на преждата не оцветяват ръцете по време на плетене. Завършените ръкоделия се отличават с ефектен външен вид, дори и след продължително използване те изглеждат луксозно. Турската марка произвежда продукти от памук, мохер и ангора и туид, както и детски прежди и прежди за чорапи. Марката привлича вниманието на феновете не само с богатия си асортимент, но и с интересни актуални тенденции, които постоянно публикува в каталога си.

Най- популярните видове прежда Нако

•    Прежда Нако Наколен е съставена от нежна и деликатна смес от вълна и акрил. Нишката е плътна с нежно усукване. Преждата може да използвате за различни есенни и зимни артикули, включително пуловери, шапки, шалове.

•    Прежда Нако Париж е прежда предназначена за ръчно плетиво и плетене на една кука. С несравнимо мек, деликатен и пухкав конец, който е идеален за плетене на неща за всички възрасти, както и одеяла, играчки и интериорни предмети. Запазва качеството си за дълго време с наситените си цветове и текстура, подходяща е за зимните месеци. С прежда Нако Париж можете да изплетете барети, блузи, шалове, яки, пуловери, жилетки или можете да ги използвате за коса и текстура на играчки амигуруми.

•    Прежда Нако Омбре е  изработена от комбинирана нишка от вълна и акрил с преливащ омбре ефект чрез сложно градиентно боядисване. Гамата от нюанси варира от дълбоки наситени цветове до пастелно неутрални. В колекцията има над 20 микса от цветове. Всяка дреха или аксесоар изплетена от прежда Нако Омбре се превръща в артистично платно, което няма да бъде модно клише.

•    Прежда Мохер Бълки Деликат е фантастична комбинация от 5% мохер за едно докосване на лукс с 10% вълна и 85% първокласен акрил, за да достигне универсалната прежда, достатъчно гъвкавост, така че да отговаря за направата на проекти от всякакъв вид. Тази серия прежди предлага богат избор от великолепни цветови нюанси.

•    Прежда Нако Бебе Елит е  идеална за бебешки плетива, осигурявайки меко усещане на чувствителната бебешка кожа. От супер меката и лека, висококачествена прежда ще сътворите прекрасни дрехи за малкото съкровище, които са лесни за поддръжка.  Цветовете варират от пастелни, неутрални до ярки нюанси. Акрилната прежда се пере и поддържа лесно, което я прави особено практична за бебета и деца. Тя е  идеална за всички видове бебешки плетива и аксесоари.


•    Прежда Нако Перу е една от най-специалните прежди, която включва страхотна композиция от влакна на алпака, вълна и акрил. Ще получите невероятно меко усещане от нишките алпака, като същевременно ще се възползвате и от предимствата на вълната. Тази смес носи уникално изживяване на специален комфорт. С прежда Нако Перу можете да плетете красиви ръкоделия, като бебешки дрехи, шалове, жилетки, пуловери, текстил за дома и аксесоари и др.

•    Прежда Нако Бонбон се поддържа в две линии – Бонбон Класик и  Бонбон Кристал. Бонбон Класик е прежда с добре усукана акрилна нишка, която върши чудеса за проекти, за които издръжливостта и лесната грижа са задължителни. Прежда Нако Бонбон Класик предлага много гъвкавост и набор от ярки цветове, чрез които да намерите безкрайни възможности. Акрилните влакна са обичани, защото са здрави, издръжливи и меки.  Голямо предимство на акрилните прежди е, че запазват добре цвета си и са хипоалергенни.


Според потребителите, прежда NAKO има редица предимства, които включват изящество на завършените артикули и огромен избор на цветова палитра. Друг характерен белег е еластичността на нишката, нейната устойчивост към деформиране. Прежда Нако е предпочитана при плетене на дрехи за бебета и деца, тъй като изделията се отличават с лекота и мекота. В някой от сериите е добавен лурекс, който за дълго време запазва характерния си блясък. Преждите с мохер в нишката не губят обем при плетене. Други линии за любителите на плетенето са: Визон Симли, Лолипоп, Спорт вълна, Бебе Колор и Масал.

Защо да пазаруваме прежди Нако от онлайн магазин Pleta.bg

Разгледай и купи от нашата селекция от прежди Нако за най-добрите уникални или персонализирани, ръчно изработени артикули. Фирма Статекс „ООД“ е официален вносител на прежди Нако, а в Pleta.bg  ще намерите по-голяма част от сериите прежди, които марката произвежда.  

Всички обичаме качествени продукти. За мнозина доброто качество струва много пари. В Pleta.bg вярваме, че доброто качество трябва да е за всички. Следователно, ние не само можем да гарантираме добри цени през цялата година, но в същото време ви гарантираме, че можете непрекъснато да намирате допълнителни оферти и разпродажби, на които просто не можете да устоите. Ние вярваме, че силата на ръчната изработка е способността да превърнем едно скромно чиле прежда в безброй възможности. Pleta.bg е вашият доверен партньор в избора ви на тъкани за плетене и аксесоари за плетиво, от вас се изисква да отворите сетивата си за необятните артистични ръкоделия, който може да реализирате с наша помощ. Приятно пазаруване и творене!