Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.Pleta.Bg е проект на фирма Статекс ООД, създатели на прежди с марката „Стенли“. В началото стартира просто като един по-лесен адрес за намиране на онлайн магазина, но вече порасна достатъчно, за да е самостоятелен магазин за прежди.


Освен собствената марка Стенли, интернет магазинът за прежда Pleta.bg предлага вносни прежди от целия свят – от Япония до Перу.

Официални вносители сме на доказани марки прежди с неуспорими качества и постоянно актуални модели:
Ализе, ЯрнАрт, Нако, Газал, Норо, Папатя, Катя, Мирасол, Етрофил. В нашия интернет магазин за прежди Pleta.bg може да намерите и богата селекция от аксесоари за плетене ( шишове, обръчи и др.) Предлагаме и гоблени , готови плетива, както и огромен набор от мартеници.


 

Статекс ООД

произвежда и предлага широка гама от прежди за ръчно и машинно плетиво под марката "Стенли" в продължение на 28 години. Всеки сезон дизайнерите на завода обновяват асортимента и цветовата гама на произвежданите прежди в съответствие с модните световни тенденции. Водещ мотив при работата ни е с новаторски предложения да провокираме таланта и въображението на любителите на плетивото от всяка възраст, за да покажат креативния си потенциал. Гаранция за качество са не само екологичните материали и контрола при производството, но и успешните собствени колекции дрехи ръчна изработка на фирмата.