Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежда Katia

Производители

Актуално

  • 1

Сезон

  • 2

Със съдържание на

  • 2

Вид прежда

Дължина/Дебелина:

  • 1
  • 1

ПОДРЕДИ ПО:

Прежди Катя – актуални всеки сезон


Испанската компания Katia произвежда прежди от 80-те години на миналия век. С времето преждите Катя придобиват популярност не само в своята страна, но и далеч извън нейните граници.
От създаването си до днес компанията следва кредото „Ръчно изработено“ (Handmade) и че плетенето и плетенето на една кука ще продължава да интригува всяко следващо поколение. През годините с много амбиции, вдъхновение и решителност посвещават цялото си време в създаването на свежи иновативни дизайни, за да продължи интереса към плетенето още много години напред! Преждите Катя се отличават с безупречно качество и издръжливост на нишката. Компанията непрекъснато се развива и опитва да подобрява своите продукти. Любителите на прежда могат да избират различни видове влакна подходящи за различните сезони. Преждите Катя се открояват с атрактивни модерни цветове, както и с чисти тонове. Имат богати текстури, които придават фина изразителност, елегантност и модерна нотка на преждите. 
Прежди Катя може да откриете онлайн на Pleta.bg. А за вдъхновение и нови проекти може да закупите и от списанията Катя. Почувствайте удоволствието от плетенето с висококачествени влакна благодарение на премиум гамата прежди Concept by Katia съдържащи - кашмир, коприна, мерино, алпака, органичен памук. Отличете се с плетене на луксозни прежди с много индивидуалност.