Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.


Бамбук Прежди

Производители

Сезон

  • 3
  • 1
  • 2

Със съдържание на

  • 2
  • 1
  • 2
  • 5

Вид прежда

  • 2

Дължина/Дебелина:

  • 3
  • 2

ПОДРЕДИ ПО:

 

Бамбук прежди – луксозна, екологична алтернатива

Бамбукът бързо се превръща в бъдещето на устойчивите тъкани. Бамбуковото влакно е естествен, възобновяем и  биоразградим материал, който е едновременно мек и издръжлив. Бамбук преждите се отличават с нежен блестящ ефект и копринено докосване, което ще придаде мекота и ефектна драпировка на всички ваши проекти. В допълнение към меките и блестящи характеристики, бамбук преждите също са дишащи, антибактериални и хипоалерчини. 

Защо да използвате бамбук прежди?


Издръжливостта и гъвкавостта на бамбук преждата я правят предпочитана сред много плетачи. Нейната естествена еластичност и мекота означава, че е идеална за създаване на летни облекла и артикули за бебета и малки деца.
Известна със своята елегантна текстура и здравина, бамбук преждата е много „дишаща”, така че можете да превърнете тази прекрасна прежда в красиви плетени дрехи за деца и възрастни, одеяла, шалове и други аксесоари.
Бамбук преждите са копринено гладки, осигурявайки усещане за лукс на вашите творения. Тази мека текстура е идеална за изработка на елегантни облекла и деликатни аксесоари особено за топло време. 

Бамбук преждата е изработена от естествен и устойчив материал, който има редица уникални свойства, за да зарадва любителите на плетенето. Бамбук преждите обикновено се комбинират с други материали, като памук, акрил, вълна. Качествената прежда, състояща се от бамбук и памук или бамбук, акрил, вълна, е комбинация която повечето плетачи ще предпочитат. Съчетанието от естествени и синтетични влакна гарантира, че вашите творения ще издържат изпитанието на времето, запазвайки формата и красотата си дори след честа употреба.

Бамбук прежди – добра алтернатива на традиционните прежди, които не е задължително да имат същите свойства като бамбука. Плетивата, изработени от бамбук, се открояват с комфорт, качество и издръжливост. С този вид прежда можете да се вдъхновите от всякакви модели за плетене и плетене на една кука, както и да експериментирате със собствените си идеи и желания. 

От какво зависи цената на преждите от бамбук?

Преждите от бамбук, в комбинация с влакна като, акрил, памук или вълна са популярни сред плетачите заради достъпните цени. Цената на преждите от 100% бамбук е висока, поради разходите за добиване на суровината, производствените процеси, през които преминава, транспортни разходи  и не на последно уникалните свойства, които притежава. В крайна сметка намирането на перфектната прежда е свързано с баланса. Трябва да прецените качеството, вида и цената, за да намерите това, което работи най-добре за вашия проект. Дали търсите обикновени прежди или прежди изработени от висококачествени влакна, имаме по нещо за всеки бюджет и проект.

На Pleta.bg разгледайте нашата селекция от бамбук прежди. При нас ще намерите различни прежди от бамбук в красиви цветове, които лесно могат да се комбинират с други нюанси. Продаваме само прежди с  висококачествен, мек и луксозен бамбук, който може да се използва в широк диапазон от проекти.