Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.


Промо продукти
Прежди за ...

Най-купувани прежди

Класическа прежда classic yarn golf

Класически прежди

ПАЗАРУВАЙ

Прежди за плетени с пръсти /ръце/

Прежда за плетене на пръсти или ръце

ПАЗАРУВАЙ

Натурални прежди

ПАЗАРУВАЙ

Дизайнерски прежди

ПАЗАРУВАЙ

Онлайн магазин за прежди за плетене

Pleta.Bg: Вашият Уникален Онлайн Магазин за Прежди

Добре дошли в Pleta.Bg, разнообразният свят на преждите, създаден от Статекс ООД - създателите на известната марка прежди "Стенли". Потопете се в нашето креативно пространство, където любовта към плетенето и изкуството не познава граници.

С гордост представяме нашата собствена марка прежди "Стенли" - символ на качество и иновация в света на плетенето. Преждите "Стенли" са създадени с внимание към детайла и любов към плетенето, като предлагаме широка гама от цветове и текстури, които да вдъхновят както начинаещи, така и напреднали плетачи. Всяко кълбо е създадено с мисъл за уют, топлина и стил, като гарантира върховно качество и удоволствие при работа.

Нашите Прежди

В нашия магазин ще намерите богат избор от прежди с разнообразни състави - от топли вълнени прежди, деликатни памучни и копринени до иновативни веган варианти. Открийте уникални видове прежди като макраме, ефектни, камгарни и дизайнерски прежди, които ще дадат нов живот на вашите проекти.

Международни Марки и Аксесоари

Pleta.bg не е просто магазин за прежди - ние сме мост между традициите и световните тенденции, като предлагаме вносни прежди от всички краища на света: от Япония до Перу, минавайки през Турция и Италия. Горди сме официални вносители на водещи марки като Ализе, ЯрнАрт, Нако, Katia, Gazzal и ексклузивни представители на турските прежди Папатя за България.

В нашия асортимент ще откриете и широка гама от аксесоари за плетене - шишове, обръчи и много други, както и готови плетива, гоблени и обширна колекция от мартеници.

С големи количества на склад и редовни доставки, ние се грижим да задоволим и най-взискателните клиенти. Ако сте собственик на магазин за прежди и търсите надежден партньор за едро покупки, разгледайте нашите Условия за Покупка на Едро.

Заповядайте в Pleta.Bg - мястото, където вашето творчество намира вдъхновение и най-качествените материали.

Безплатна доставка

за поръчки над 99.99 лв.

Най-новото от блога

Последно от INSTAGRAM

следвай ни на @pleta.bg