Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Прежда Етрофил

Производители

Сезон

  • 1

Със съдържание на

  • 1

Вид прежда

  • 1

Дължина/Дебелина:

  • 1

ПОДРЕДИ ПО:

Прежди Етрофил


През 2002 г. фирма Етрофил стартира своя бизнес живот като търговец на плетива и прежди, но бързо се превръща в производител на всичките си продукти със собствена фабрика, установявайки се на турския и чуждестранния пазар, като си сътрудничи с най-добрите марки за тъкане и плетиво в света. Прежди Етрофил са резултат от смесването на натурални нишки като ангора, кашмир, вълна, памук и коприна с влакна от изкуствен произход като вискоза и полиамид,  отразяващи съчетанието на традиция и италианско ноу-хау. Продуктовата гама и цветови вариации се проектират внимателно, което придава висока стойност и индивидуалност на завършените изделия. Прежди Етрофил са изработени от най-висококачествените суровини и са сертифицирани по  GOTS  и  OEKO-TEX STANDARD.

Една от най-нашумелите прежди с марка Етрофил е Рабит. Прежда Етрофил Рабит е ефектна полиестерна прежда, имитираща заешка козина. Изключително мека, деликатна на допир, такава, каквато искаш да гушнеш. Идеална предимно за създаване на амигуруми - пухкави играчки, но също така е чудесна и за аксесоари като чанти, възглавници, одеяла, шапки и ръкавички.

Защо да пазаруваме прежди Етрофил от онлайн магазин Pleta.bg?


Pleta.bg е най-добрият магазин за прежди. Ние обичаме да обслужваме любителите на прежди в нашия онлайн магазин. Разполагаме с огромна гама от прежди от цял свят плюс пъстър набор от идеи, аксесоари, книги и списания, чрез които да създадете своя мечтан проект с радост. Накратко, всички в Pleta.bg обичат преждата и всички са запалени по плетенето и плетенето на една кука. Гордеем се с познанията си за продуктите и качественото обслужване на клиентите. Ние ще ви помогнем с техники или в това да изберете следващия ви проект, независимо дали сте неопитен или умел плетач. Нашата гама от прежди е огромна! Обичаме да търсим най-добрите прежди от целия свят и да ги предоставяме на вас нашите клиенти. Предлагаме бърза доставка, тъй като знаем с какво нетърпение очаквате да получите вашата прежда и да започнете веднага. Устойчивостта и етичните избори са важни за нас. Всеки заслужава страхотна прежда! Основното е да предизвикваме радост чрез правене!