Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ
Крисмас
Крисмас

* Поради индивидуалните настройки на мониторите, цветовете може да се различават от реалните.

Прежда Ярн Арт Крисмас

100% Полиамид
142 м / 50 гр

Таблица с дебелини

5.0 (1)
СЪСТАВ

100% Полиамид
142 м / 50 гр

Таблица с дебелини

Крисмас
Крисмас

* Поради индивидуалните настройки на мониторите, цветовете може да се различават от реалните.

СЪСТАВ

Наличност: Избери цвят

{{ uom }} -{{ selectedVariant.uomData.promotion_percent }}%
* В един пакет има {{ selectedVariant.uomData.count_in_pack }} кълбета.
*цената е за 50гр
Абонирай се за наличност
{{ formatPrice(selectedVariant.original_price * count) }} лв.
{{ formatPrice(selectedVariant.total_price * count) }} лв.
{{ formatPrice(selectedVariant.total_price * count) }} лв.
2.21 лв.

Подобрете Вашите Празнични Творения с Прежда YarnArt Christmas!

Открийте очарованието на празничния сезон с Прежда YarnArt Christmas, ексклузивно представена от Pleta.bg. Отворете подаръка на тази чудесна прежда, която ще превърне Вашите коледни проекти в истински шедьоври.

Обсебете Духа на Празника: Преждата YarnArt Christmas е създадена, за да внесе вашите ръчни изделия топлина и дух на празника. Без значение дали изработвате украшения за елхата, чаровни амигуруми, модни дрехи, елегантни рокли, уютни шалове, стилни шапки или ослепителни коледни гирлянди, тази прежда ще направи Вашите проекти да сияят от празничен шарм.

Блясък и Сияние: Всяка нишка от Прежда YarnArt Christmas разполага с магическо кристално блясък, който придава изтънчаност на Вашите творения. Този деликатен блясък ще направи Вашите проекти изключителни през празничния сезон.

Плетете или Крошетирате с Лекота: Създадена с прецизност и грижа, Прежда YarnArt Christmas гарантира гладко и приятно изживяване на Вашето ръчно творчество. Без значение дали сте опитен влюбен в преждата или начинаещ, тази прежда е идеална за ръчни изделия на всички нива.

Универсална и супер качествена: Позната с изключителното си качество, Прежда YarnArt Christmas е доверен избор сред ръчните изработки. Тя не е подходяща само за коледни проекти, но и за всички творчески начинания, които търсят елегантност и блясък.

Споделете Дара на Творчеството: Разпространете радостта от творчеството, като подарите Прежда YarnArt Christmas на Вашите близки. Това е перфектният подарък за съмишленици в ръчните изделия или всеки, който желае да направи своите проекти по-вълшебни с допир на празника.

Творете с Удоволствие: Обсебете се от удоволствието на ръчните изделия по време на най-чудното време от годината. Прежда YarnArt Christmas е тук, за да направи Вашите коледни творения наистина незабравими.

Подобрете Вашия празничен творчески процес с Прежда YarnArt Christmas от Pleta.bg. Нека въображението ви върви на воля, а празничният дух да сияе през всеки шев. Поръчайте сега и направете този празничен сезон изключително творчески и вълшебен!

Състав 100% Полиамид
Тегло 50 гр
Дължина 142 м
Препоръчана една кука 4
Препоръчани Шишове 3.5
Производител Yarnart
Пакет 10 кълбета
К

Катя Борикова

Потвърдена поръчка
5 / 5
01 Април 2024
ДОБАВИ МНЕНИЕ
Най-популярни продукти
Подбрахме за теб ...
Последно разгледани продукти