Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Ажур Кълбо

дата: 27/08/2021

Ново - Стенли Ажур Кълбо
Едно кълбо е от 50 гр с дължина 250 м и е нововъведение в технологичния процес на Статекс, което осигурява трайност, равномерен опън и лекота за работа, без разсипване и объркване на деликатните копринени влакна.
Блестящата вискоза има отлични качества като текстилен материал - попива влагата , пропуска въздуха и охлажда тялото, приятна е на допир и плетивото пада тежко, подчертавайки достойнствата на фигурата.
Прежда Стенли Ажур е идеалното копринено кроше за традиционно плетене на една кука, с което да се изработят класически дантели, покривки, празнични рокли, фини блузи, артистични пана, декорации, бижута, пискюли. Нежните конци са подходяши и за бродиране върху панама, плат или плетиво .
 
Чудесно се комбинира за успоредно плетене с мохер, вълна , памук , добавяйки здравина и дискретен лукс към топлите плетива. За най-добър завършен вид и трайност на готовите изделия прилагайте обработка с вода , пара или гладене на деликатна температура , което фиксира бримките в желаната форма и размер.
Приятно плетене !

Всички цветове може да разгледате на https://www.pleta.bg/bg/Ajur-ball/