Scrol to top
TOP

FREE DHL EXPRESS shipping in the EU* for orders over 155 euro


Пано "Ябълкова градина " от Стенли Мъфин.

date: 08/02/2021

Пано "Ябълкова градина " от Стенли Мъфин.
 
С  вдъхновение от съкровищницата на българския феноменален художник Владимир Димитров Майстора се впуснах в опит да оживя стандартното плетиво.
Омаяна съм от красотата на ябълковите плодове и декоративния им ефект и забелязах , че мога лесно да наподобя чрез простичка схема за бабино квадратче този великолепен плод.
 
А Мъфините с техните многостепенни преливащи нюанси ми дават голяма гама от основни и междинни цветове.

Спрях се на № 107  и 109    и една кука № 3 и 3, 5 .
 
Пробното квадратче с вписан кръг бе успешно и отключи въображението да се изплетат разнообразни по цветови комбинации и диаметър ябълки.
     
 
Съжалявам само, че се наложи да "деконструирам " Мъфините на кълбенца по цвят за по лесно комбиниране. След съединяване на базовите квадратчета започна по-творческата част .
 
Приготвихме с моята асистентка Евгения многобройни различни по големина ябълчици, листенца  и клончета. Зашихме ги разпръснато върху целия фон, като листенцата оставихме да са по-свободни за пространствен ефект .


 
В ръцете на моите млади приятели и обектива на  rosie_ picss  се създаде една съвременна възстановка  на девойките на Майстора. Макар и чудесна  декорация, Ябълковата ни градина се получи лека и мекичка наметка - одеяло, която би стоплила тялото и сетивата с богатите си цветове. А от двата Мъфина остана количество за още един проект. Какво ли да направим още ?

 

NEW PRODUCTS

see products