Quick Access

Прежда Стенли

 
  0
Моята кошница

Няма добавени продукти в кошницата.

 
 
СТАТЕКС ООД
е 28 годишна фамилна компания за производство на ефектни и класически прежди за ръчно и машинно  плетиво с европейска търговска марка СТЕНЛИ . 
Във фокуса на предприятието е модерен дизайн при използване на естествени местни суровини и материали , екологично съобразени технологии и традиционни методи за текстилна обработка .
Предпочитани материи са натурална българска вълна с цялото многообразие на качества и степени на обработка , естествен  памук , вискозна коприна от дървесен пулп , лен , естествена коприна .
Създатели сме и на първата "Сладкарница за прежди" - естетично подбрани цветови комбинации от плавно преливащи тон в тон качествени влакна , оформени в кейк , достатъчни за едно изделие и 
предназначени за плетене с въображение , за удоволствие и релакс . Може да изберете от Мъфин , Кенди , Суфле , Панакота , Мелба , Донът , Тирамису и вариантите им.
На нашата он-лайн платформа ПЛЕТА .БГ , която наследи първия в България интернет магазин за прежди  stenliyarn.com  , за всички клиенти ,  търговци , производители на трикотаж и дизайнери предлагаме гъвкави условия за съвместна работа със собствени продукти и директен внос на утвърдени марки прежди от Турция , Япония , САЩ и Южна Америка.
Идеални места за непосредствен контакт с продуктите на СТАТЕКС ООД са :
- централен склад гр.Пловдив бул. " Академик Петър Динеков " 10
- фирмен магазин "СТЕНЛИ " гр. Пловдив бул. " Васил Априлов " 11
- фирмен магазин " Плета в Капана " ул. " Христо Дюкмекчиев " 1
С любознателност и добронамерен интерес изучаваме и подкрепяме всяка инициатива в областта на плетенето и традиционните креативни умения , защото вярваме , че нишките прежда служат не само топлинен комфорт , но доставят и удоволствие на сетивата и храна за ума , изразяват любов и грижа ,  тренират фината мускулатура и имат вълшебното свойство да свързват хората.
ВРЪЗКА С НАС

Офис  statex7@gmail.com

тел: +359 32 397 736

Адрес: бул Академик П. Динеков 10

Пловдив 4004, България

Работно време: от 8:30 до 17:00

от понеделник до петък

събота от 8,30 до 14ч

Научете най-новото

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да

бъдат анонсирани. При спор, който не може да бъде решен съвместно с pleta.bg, можете да използвате сайта КЗП или ОРС

.