Quick Access

Прежда Стенли

 
  0
Моята кошница

Няма добавени продукти в кошницата.

Цвят на годината 2019

Цветът на 2019 ще е жив корал Living coral , обяви институтът Пантон.
Номерът на цвета според тяхната класификация е Pantone 16-1546 .

Дружелюбна и духовна, ангажиращата природа на PANTONE 16-1546 Living Coral приветства и насърчава безгрижната дейност.Символизирайки нашата вродена нужда от оптимизъм и радостни изживявания, PANTONE 16-1546 Living Coral въплъщава стремежа за полет на въображението.

Представлявайки сливането на природните и дигитални представи в съвременния живот, PANTONE Living Coral е цвят, който произлиза от  естествената ни среда и в същото време показва оживено присъствие в социалните медии.

Този цвят е трептящ, мек, обгръща  с топлота и грижа, разказва Лори Пресман, вицепрезидент на "Пантон". Чудесно се комбинира със златни отблясъци , тропически водни тюркоазни нюанси , телесни тонове .


Живият корал е естествен избор за цвят на плетящите хора , които извличат удоволствие от процеса на плетене и се вдъхновяват от жизнени ,топли и романтични багри .

Какво по - добро за предстоящия пролетно - летен сезон от нежния и жизнеутвърждаващ допир на естествен памук, коприна или лен в коралови нюанси , вплетени в ажурни дантели или приковащи окото аксесоари - брошки , шапки , чанти , колани , едри модни бижута ?

Идеален , макар и неочакван цвят за домашен текстил , който може да обнови традиционно харесваните розови и червени нюанси на възглавници , килими , одеяла , плетени рамки и ретро украси .


И ние от ПЛЕТА .БГ сме влюбени  в  кораловата гама. Предлагаме я в много от  преждите  СТЕНЛИ  .

Намираме я в  Кайро, Бомбай, Кенди, Кенди Опал, Хавана, Лилия, Коприна класик, Коприна лято, Деним, Голф, Катрина, Лен, Мерино бебе, Макарони, Мерино лента и т.н.

Вярваме , че и Вие ще откриете любим нюанс на прекрасния коралов цвят и ще преживеете магични мигове на плетене и мечти с нашите прежди .

Щастливи плетки през 2019 година !

Leave a Reply
ВРЪЗКА С НАС

Офис  statex7@gmail.com

тел: +359 32 397 736

Адрес: бул Академик П. Динеков 10

Пловдив 4004, България

Работно време: от 8:30 до 17:00

от понеделник до петък

Научете най-новото

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да

бъдат анонсирани. При спор, който не може да бъде решен съвместно с pleta.bg, можете да използвате сайта КЗП или ОРС

.