Quick Access

Прежда Стенли

 
  0
Моята кошница

Няма добавени продукти в кошницата.

 

Коприна, изпредена от копринени буби, отгледани при строги условия, е най-скъпата висококачествена коприна.

Защо естествената коприна е толкова скъпа?

Трябва да знаем първо как се добива тази коприна.

Черничевата копринена пеперуда умира, след като снесе 500 яйца. Тези яйца се поставят в среда с температура 65 ° F и след това бавно се повишава до 75 градуса по Фаренхайт, за да се излюпят яйцата. Използват се  листа от черница, за храна на  малките копринени буби.

 Около месец по-късно теглото на бубата се е увеличило около 10 000 пъти. Животът на копринените буби е много кратък и много красив. Хората продължават да доставят листа за тях и стриктно да контролират околната среда, за да не бъдат подложени на стрес /големи шумове и силни аромати/. Те ще натрупат достатъчно енергия, за да започнат въртят/изграждат/ пашкул. Копринената буба се нуждае от три до осем дни, за да тъче пашкула. Дръжте пашкула на топло място за няколко дни. Бъдете много внимателни, за да сте сигурни, че копринената буба не изхвърля молеца. Поставете ги във вода, за да омекотите влакната, за да съберете коприната от пашкулите. След това омекотените нишки се развиват от пашкула. Влакната може да бъде до 1600 ярда. За да създадете една черна коприна конец, трябва да съберете 4-8 от копринените нишки. Характеристики на черна коприна Коприната е най-силното естествено влакно в света. Копринени влакна със същия диаметър като стоманените влакна са по-силни от стоманата. В сравнение с дивата коприна копринената нишка от моравата е по-заоблена, по-фина, по-гладка и по-равномерно оцветена. Макар че някои хора наричат ​​коприна от черница като култивирана коприна, най-често използваният термин е копринената коприна. Какво да обмислите при покупката на черни копринени листове Копринени листа, изработени от 100% черна коприна и утешители, изработени от 100% копринен копринен конци, са най-добрите копринени легла. Но те са и най-луксозните и издръжливи копринени легла, В допълнение към вида и качеството на коприната, трябва да имате предвид нейното тегло при избора на копринен лист. За висококачествени копринени постелки масата им трябва да достигне 19. Мамме е стандартно измерване на теглото за копринен плат. Колкото по-високо е мамменото число, толкова повече тъкани, толкова повече конци се използват при конструирането на тъканта. Въпреки че най-напред проверяваме теглото на мама, не трябва да пренебрегваме броя на нишките. Препоръчително е да изберете копринени постелки с брой нишки 400 или повече.

ВРЪЗКА С НАС

Офис  statex7@gmail.com

тел: +359 32 397 736

Адрес: бул Академик П. Динеков 10

Пловдив 4004, България

Работно време: от 8:30 до 17:00

от понеделник до петък

събота от 8,30 до 14ч

Научете най-новото

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да

бъдат анонсирани. При спор, който не може да бъде решен съвместно с pleta.bg, можете да използвате сайта КЗП или ОРС

.