Quick Access

Прежда Стенли

 
  0
Моята кошница

Няма добавени продукти в кошницата.

Норо

Хармонизирайте естествената неравност, асиметричния модел и сложен цвят, за да представите красотата на природата. Отделяне на достатъчно време за боядисване на прежди и създаване възможност на  материалите, за да запазят оригиналните си естествени аромати и да ги предадат в ръцете на клиентите. Всички животински влакна, които се използват в преждите, идват от сертифицирани биологични ферми, от международни източници като Австралия, Фолкландските острови и Южна Африка.

Noro се ангажира лично да инспектира всички аспекти на производството, да посещава животновъдните ферми, да проверява използваните машини и да поддържа ограничения върху процесите на боядисване, за да поддържа продукти, които са възможно най-екологични. Той казва, че "триенето и топлината по време на обработката отслабват влакната, в пряка зависимост от продължителността на обработката им. С драстично съкращаване на този процес ние предотвратяваме увреждането на ензимите във влакната и едновременно с това печелят околната среда". Разликите при обработката от други производители на прежди включват използването на единична ролка върху кардиращата машина вместо обичайните три ръчно захранващи снопчета влакна в кардиращата машина и подреждането на определени цветове се извършва ръчно.

 

 

Филтър

Опции за пазаруване

Ново
  1. За сезона (2)
Производител
  1. Норо (2)
Материя
  1. вълна (2)
  2. натурални (2)
Сезон
  1. всесезонни (2)
Дължина:
  1. от 120 м -250 м / 100 гр (1)
  2. над 250 м / 100 гр (1)
Вид прежда
  1. Ефектна (2)
Изберете валута
Моята кошница

Няма добавени продукти в кошницата.

ВРЪЗКА С НАС

Офис  statex7@gmail.com

тел: +359 32 397 736

Адрес: бул Академик П. Динеков 10

Пловдив 4004, България

Работно време: от 8:30 до 17:00

от понеделник до петък

и събота от 09:00 до 14:00

Научете най-новото

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да

бъдат анонсирани. При спор, който не може да бъде решен съвместно с pleta.bg, можете да използвате сайта КЗП или ОРС

.