Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.


Мъфин Дотс

дата: 18/08/2021

Мъфин Дотс /точици/ е вариация  на Мъфин  и Бейби Мъфин, с добавени малки меки топчици обемна материя.
 Основата е мек трислоен акрил в преливащи цветове, разположени на дълги разстояния, а топченцата се поръсват като захарни пръчици върху сладкиш.

Идеална прежда за съвременно  плетене на две игли  средна дебелина. Един кейк съдържа 1160 м мултифиламентна прежда с тегло минимум 550 гр / 550 - 600 г/, която е достатъчна за изплитане на една голяма жилетка, блузон, детско одеяло, голям шал, наметка, завивка. 
 
Препоръчваме използване на жартиерна плетка или плетки с преобладаващи опакови бримки, при което плетивото се получава въздушно, леко и красиво изпъкват топченцата на фона на гладката основа.
Изключително меката структура, деликатният допир и отличните топлоизолационни свойства на готовите изделия правят Мъфин Дотс чудесен избор за модерно плетене с пъстроцветен резултат и дълготрайност .
 
550gr 1160m
70% acrylic
30% polyester