Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.


interesno :)

Цвят на годината 2019

дата: 02/02/2019

Цветът на 2019 ще е жив корал Living coral, обяви институтът Пантон. Номерът на цвета според тяхната класификация е Pantone 16-1546. 

Дружелюбна и духовна, ангажиращата природа на PANTONE 16-1546 Living Coral приветства и насърчава безгрижната дейност. Символизирайки нашата вродена нужда от оптимизъм и радостни изживявания, PANTONE 16-1546 Living Coral въплъщава стремежа за полет на въображението. 

Представлявайки сливането на природните и дигитални представи в съвременния живот, PANTONE Living Coral е цвят, който произлиза от естествената ни среда и в същото време показва оживено присъствие в социалните медии. 
Този цвят е трептящ, мек, обгръща с топлота и грижа, разказва Лори Пресман, вицепрезидент на "Пантон". Чудесно се комбинира със златни отблясъци, тропически водни тюркоазни нюанси, телесни тонове . 

Живият корал е естествен избор за цвят на плетящите хора, които извличат удоволствие от процеса на плетене и се вдъхновяват от жизнени, топли и романтични багри. Какво по-добро за предстоящия пролетно - летен сезон от нежния и жизнеутвърждаващ допир на естествен памук, коприна или лен в коралови нюанси, вплетени в ажурни дантели или приковаващи окото аксесоари - брошки, шапки, чанти, колани, едри модни бижута? Идеален, макар и неочакван цвят за домашен текстил, който може да обнови традиционно харесваните розови и червени нюанси на възглавници, килими, одеяла, плетени рамки и ретро украси. 

И ние от ПЛЕТА.БГ сме влюбени в кораловата гама. Предлагаме я в много от преждите СТЕНЛИ. 

Намираме я в Кайро, Бомбай, Кенди, Кенди Опал, Хавана, Лилия, Коприна класик, Коприна лято, Деним, Голф, Катрина, Лен, Мерино бебе, Макарони, Мерино лента и т.н.