Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

 Светът е футбол и е най-доброто време да плетете на спокойствие. До 14 юли, се възползвайте от специалната отстъпка от 24% на всички наши кейкове с код euro2024  и направете това футболно първенство незабравимо.


Антипилинг

дата: 05/01/2020

Акрилните влакна се използват широко за текстил от всякакъв вид: дрехи, тапицерии, килими и разбира се прежди. Акрилът е здрав, лек, топъл, мек и еластичен, което прави преждата с този състав избор за много хора.

Но акрилът има тенденция да образува топчета - онези твърди малки топки от заплетени влакна на повърхността на тъкан, които правят дрехите ви да изглеждат износени твърде скоро. Същите фини повърхностни влакна, които придават на материала мекото си усещане, се събират заедно и се овалят. Образуването им е най-вероятно в зоните на дреха, които са обект на триене, като ръкави или под мишници.

 

Това влакно е специално формулирано, за да се противопостави на натрупването на влакна/топчета/ с времето. Ако и когато топчета се образуват, те се отстраняват чрез простия процес на измиване/изпиране/ на вашия пуловер. Без бране, без скубане - просто го изперете! Пуловери и одеала, изработени с анти-пилинг акрил излизат от прането, което изглежда свежо и ново  изделие