Scrol to top
НАЙ-ГОРЕ

Новини

Новини, статии и тенденции от света на плетките

дата: 01/02/2022

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Мъфин Дотс

дата: 18/08/2021

Нова прежда
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Конкурс за плетива " Плета с прежди Стенли"
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Лятно намаление на Pleta.bg
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Подарък по случай Деня на детето - 18% намаление на прежди в категория " Прежди за бебета" от 29ти Май до 01 Юни включително.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Два нови цвята на прежда Стенли Суфле Лукс
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
6 Нови цвята на прежда Лотос
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Ново зареждане на прежда Холи
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Актуална информация за нашата дейност към 16.03.20
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Главни тенденции: прежди от биоразградими естествени материали, произведени без допълнително химическо третиране, локални източници на суровини, традиционни технологии, възобновени текстилни продукти за креативни занимания и домашен декор, артистични багри и цветообразуване, базирани на съчетанието на природни и фолклорни мотиви, прежди за релакс и терапия чрез плетене.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Главни тенденции : прежди от биоразградими естествени материали , произведени без допълнително химическо третиране , локални източници на суровини , традиционни технологии , артистични багри и цветообразуване , базирани на съчетанието на природни и фолклорни мотиви , прежди за релакс и терапия чрез плетене, прежди с холографски ефекти , опалесциращи проблясъци и максимален комфорт за тялото.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Mid-season SALE

дата: 29/01/2020

Януари е към своя край, а с него идва и първото голямо намаление за 2020та.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
-10% на всички прежди от категория ВЪЛНЕНИ
Промоцията е валидна до неделя(15.12) 23:59ч
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Черен Петък 2019

дата: 25/11/2019

Черен Петък 2019
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Старт на pleta.bg и намаление на избрани артикули
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Мъфин Фреш

дата: 13/06/2019

МЪФИН ФРЕШ е супер мека трипластова акрилна прежда, в която плавно се преливат пет основни цвята по дължина на нишките. Изработена е от фин обемен акрил и един "мъфин фреш" съдържа мин. 430гр прежда. Вие избирате дали да започнете плетенето от вън или от центъра - в зависимост от това ще се получи различно подреждане на цветовете. Подходяща е за плетене на една и две куки, тъкане и машинно плетиво. Идеална е за изработка на блузи, пуловери, жилетки, бебешко и детско плетиво, красиви шалове и за позитивна цветотерапия чрез плетене.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Здравейте, приятели по плетка :)

За поредна година имаме удоволствието да ви поканим да се присъедините към на нас за един цветен Световен ден на плетене на открито, който тази година ще е на 8-ми юни (събота).

Споделете с нас красотата на този ден, в компанията на други любители на плетивото, от които можете да научите нещо ново! Ако сте като нас, значи и вие знаете, че в свободното време нищо не може да е по-добро от плетенето в компания и то на чаша кафе!

Очакваме ви от 10ч до 12ч, на ул. Христо Дюкмеджиев N1.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Що е то МАРТЕНИЦА?

Мартеницата, известна също като мартинка, марта, мартичка, гадалушка, кичилка, е обредна украса от усукани конци, които се слагат на 1 март за здраве. Мартеницата е малко украшение, изработено предимно от вълнена или памучна прежда в два основни цвята – бяло и червено, с което българите се закичват всяка година на 1 март– празника Баба Марта.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
От тази седмица имаме ново предложение за модерни аксесоари - прежда "Графити".
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ